let op!

Draai uw telefoon terug naar staande modus en bekijk de content

Afscheid Karlijn Eenink

Beste klant/relatie van VGTZ,

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik heb besloten een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan bij de Gezondheidsdienst in Deventer. Dit betekent dat ik afscheid zal nemen als dierenarts bij VGTZ, een beslissing met een dubbel gevoel. Ik heb de afgelopen 4 jaar met heel veel plezier bij VGTZ gewerkt, kennis kunnen maken met bijna al onze klanten en veel ruimte gekregen om mij te ontwikkelen.

Hoewel er in mijn nieuwe functie bij de GD ook veel veldwerk zit, ga ik het zeker missen om iedere dag tussen de varkens te zijn! En natuurlijk ook het fijne contact met mijn klanten, waar lief en leed gedeeld werd.

Ik zal nog tot 1 maart in functie zijn. In de tussentijd zijn mijn collega’s en ik druk bezig mijn klanten goed over te dragen en te zorgen dat de transitie zo soepel mogelijk verloopt. Ondertussen wordt er gezocht naar een geschikte vervanger.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking. Ik blijft in de “varkenswereld” dus we komen elkaar in de toekomst ongetwijfeld nog tegen!

Hartelijke groeten,
Karlijn Eenink

Afscheid Karlijn Eenink

Beste klant/relatie van VGTZ,

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik heb besloten een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan bij de Gezondheidsdienst in Deventer. Dit betekent dat ik afscheid zal nemen als dierenarts bij VGTZ, een beslissing met een dubbel gevoel. Ik heb de afgelopen 4 jaar met heel veel plezier bij VGTZ gewerkt, kennis kunnen maken met bijna al onze klanten en veel ruimte gekregen om mij te ontwikkelen.

Hoewel er in mijn nieuwe functie bij de GD ook veel veldwerk zit, ga ik het zeker missen om iedere dag tussen de varkens te zijn! En natuurlijk ook het fijne contact met mijn klanten, waar lief en leed gedeeld werd.

Ik zal nog tot 1 maart in functie zijn. In de tussentijd zijn mijn collega’s en ik druk bezig mijn klanten goed over te dragen en te zorgen dat de transitie zo soepel mogelijk verloopt. Ondertussen wordt er gezocht naar een geschikte vervanger.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking. Ik blijft in de “varkenswereld” dus we komen elkaar in de toekomst ongetwijfeld nog tegen!

Hartelijke groeten,
Karlijn Eenink


VGTZ
privacy statement - voorwaarden