let op!

Draai uw telefoon terug naar staande modus en bekijk de content

Samenwerking met De Varkenspraktijk

Beste klant van VGTZ,

Graag willen wij u op de hoogte houden van de vordering betreft de samenwerking met De Varkenspraktijk waarvan u eerder al bericht ontvangen heeft.  Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig en waarschijnlijk zult u hier vanaf oktober al wat veranderingen van merken.

Graag willen wij op voorhand benadrukken dat er op het gebied van bedrijfsbegeleiding, kosten, medicatie of vaccinaties voorlopig niets veranderd. U blijft u vaste dierenarts behouden en kunt uw medicijnen bestellen via de regulieren kanalen zoals u gewend bent. De intensievere samenwerking die wij als VGTZ aangaan met De Varkenspraktijk zullen voor nu vooral wat uiterlijke veranderingen teweeg brengen. Zo zal het logo van VGTZ in de mail, post en nieuwsbrieven veranderen in het logo van De Varkenspraktijk. U zult uw dierenarts ook in een nieuwe polo op uw bedrijf zien verschijnen!

Wij verwachten dat deze samenwerking op lange termijn een positieve invloed op uw bedrijf zal hebben. Door een intensieve samenwerking met een grote praktijk staan wij sterker in de markt en hebben wij meer kennis en mankracht in huis om u en uw bedrijf te begeleiden tot een sterk en toekomstbestendig bedrijf.

Tevens vindt u ook meteen in de bijlage de eerste nieuwsbrief van De Varkenspraktijk.

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd uw eigen dierenarts benaderen.

Met vriendelijke groet,
Namens VGTZ

Geert van Gelder
Anton van Gestel
Miranda Kanters
Jozef Kwinten
Max Heijstek

Samenwerking met De Varkenspraktijk

Beste klant van VGTZ,

Graag willen wij u op de hoogte houden van de vordering betreft de samenwerking met De Varkenspraktijk waarvan u eerder al bericht ontvangen heeft.  Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig en waarschijnlijk zult u hier vanaf oktober al wat veranderingen van merken.

Graag willen wij op voorhand benadrukken dat er op het gebied van bedrijfsbegeleiding, kosten, medicatie of vaccinaties voorlopig niets veranderd. U blijft u vaste dierenarts behouden en kunt uw medicijnen bestellen via de regulieren kanalen zoals u gewend bent. De intensievere samenwerking die wij als VGTZ aangaan met De Varkenspraktijk zullen voor nu vooral wat uiterlijke veranderingen teweeg brengen. Zo zal het logo van VGTZ in de mail, post en nieuwsbrieven veranderen in het logo van De Varkenspraktijk. U zult uw dierenarts ook in een nieuwe polo op uw bedrijf zien verschijnen!

Wij verwachten dat deze samenwerking op lange termijn een positieve invloed op uw bedrijf zal hebben. Door een intensieve samenwerking met een grote praktijk staan wij sterker in de markt en hebben wij meer kennis en mankracht in huis om u en uw bedrijf te begeleiden tot een sterk en toekomstbestendig bedrijf.

Tevens vindt u ook meteen in de bijlage de eerste nieuwsbrief van De Varkenspraktijk.

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd uw eigen dierenarts benaderen.

Met vriendelijke groet,
Namens VGTZ

Geert van Gelder
Anton van Gestel
Miranda Kanters
Jozef Kwinten
Max Heijstek


VGTZ
privacy statement - voorwaarden